Sisustuspalvelut


Pilkington

Kaikki lasipinnat sisätiloihin

Alt-Lasi Oy on täyden palvelun ratkaisu kodin tai minkä tahansa julkistilan sisustajalle. Valmistamme ja asennamme mittatilaustyönä kaikenlaiset lasit ja peilit koteihin ja toimistoihin. Yksilölliset logopuhallukset, valaistut lasit, lasikuvioinnit, lasiseinät sekä lasiset allastasot ovat osa erikoisosaamistamme.

Peilit ja peiliovet

Mittojen mukaiset yksilöidyt peililiukuovet juuri sinulle. Peilin värin voit valita mieleiseksi 6 eri sävyisestä peilistä. Yhdistettynä puujäljitelmä tai mihin tahansa värisävyyn maalattuun kehykseen, saat juuri sellaiset peiliovet kuin haluat. Myös seinäpeilit valmistamme asennusvalmiiksi eri värisistä peileistä. Myös piilopeilit kuuluvat valikoimaamme.

Pöytä- ja kaidelasit

Käyttötarkoituksen mukaan valmistetut pöytien lasikannet ja lasihyllyt antavat lisäilmettä sisustuksessa. Valittavana on useita eri paksuisia laseja 4 mm:stä aina 19 mm:n saakka. Värisävyjä ja paksuutta voidaan lisätä tarvittaessa laminoimalla useampia laseja toisiinsa. Lasit antavat avaruutta ja ilmavuutta porrastiloihin ja kaiteisiin. Laminoidut turvalasit takaavat kaidelaseissa henkilöturvallisuuden niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Suihkuseinät ja kaapit

Kokolasiset tai profilioidut sauna- ja suihkuseinät sekä ovet antavat viimeistellyn vaikutelman peseytymistiloihin. Kaiken kokoisiin tiloihin valmistettavat suihkukaapit ja saunan ovet kruunaavat kylpyhuoneesi. Karkaistu turvalasi kestää ja on turvallinen kovassakin käytössä.

Lasiset allastasot ja taustalasit

Lasin käyttö allastasoissa ja keittiön välitilan pinnoitteena lisääntyy vauhdilla. Mikä on näyttävämpi kuin kokolasinen allastaso integroidulla pesualtaalla tai taustamaalattu keittiön välitilan lasi laattojen sijasta. Useista eri väreistä löydät mieleisesi.

Lasisermit ja seinät

Kodin tai toimiston tiloja voidaan jakaa liukuovilla tai kiinteillä lasiseinillä. Valittavana on alumiiniprofiilein toteutettu tai kokolasiset liukujärjestelmät. Useat eriväriset lasivaihtoehdot ovat kaikki karkaistua tai laminoitua turvalasia.

Turuntie 2, 00370 Helsinki   -   Puh. (09) 560 7740, Fax. (09) 561 1699
myynti@alt-lasi.fi