Muut palvelut

Kun tarvitset erikoisosaamista

Alt-Lasin ammattitaitoinen remontti- ja rakennuspuoli on erikoistunut vaativiin lasien asennustöihin. Yhdessä uusinta teknologiaa edustavan kaluston kanssa pystymme palvelemaan asiakkaitamme lasien yksilöllisestä leikkaamisesta aina vaativien lasirakenteiden asentamiseen. Esitä toiveesi niin me toteutamme sen.

Hiekkapuhallukset

Kaikkiin lasipintoihin saadaan ilmettä erilaisin kuvioinnein. Hiekkapuhallamme yrityksesi logon, erilaiset kuviot, viivat ja tekstit tai vaikkapa muotokuvasi lasin pinnalle. Syväpuhallettu tarjoilu- tai tuikkualusta on mainio lahjaidea.

Energiataloudelliset lasit

Valmistamme omassa tehtaassa energiaa säästäviä eristyslasielementtejä. Kaksinkertaiset ja kolminkertaiset lasit toimitamme juuri sen kokoisena kuin haluat. Eri tyyppiset selektiivilasit pienentävät kylmän ja vedon tuntua.

Äänieristyslasit

Äänieristyslasit ovat tuttu näky esimerkiksi lentokentällä ja musiikkistudioissa. Niitä voidaan käyttää myös asunnoissa viihtyvyyden parantamisesksi. Halutessasi ääneneristyslasi toimii myös lämmön eristyslasina. Valmistamme ja asennamme mittojen mukaiset lasit tarpeittesi mukaan.

Lämmitettävät lasit

Lämmitettävillä laseilla voidaan poistaa vedon tunne suurissa ikkunapinnoissa. Samalla ne toimivat lisälämmön lähteenä ja vaihtoehtoisesti lämmittävät vaikka koko talon. Suuren lämmittävän pinta-alansa johdosta ne ovat myös energiaa säästäviä. Karkaistun lasin ansiosta ne ovat myös turvalaseja.

Turuntie 2, 00370 Helsinki   -   Puh. (09) 560 7740, Fax. (09) 561 1699
myynti@alt-lasi.fi